1
Domaći fudbal
Delije

FOTO: Starsport

ZVEZDA POZIVA NAVIJAČE NA JOŠ JEDAN SPEKTAKL: Crveno-beli nastavljaju pohod na odbranu titule!

Objavljeno: 24.07.24 u 16:13

Klub želi što više Delija na stadionu.

FK Crvena zvezda poziva sve svoje navijače da prisustvuju utakmici protiv Mladosti iz Lučana, koja će se odigrati u subotu, 27. jula, s početkom u 20 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

-Naš klub će u okviru drugog kola domaćeg prvenstva u aktuelnoj sezoni dočekati ekipu Mladosti u subotu, 27. jula od 20 sati. Posmatrajući istorijat susreta ova dva kluba Crvena zvezda je postigla protiv tima iz Lučana čak 96 golova, pa tek četiri pogotka nedostaju našem timu da stigne do trocifrenog broja, kada ja reč o golovima u prvenstvu i kupu- piše na sajtu kluba.

-Drugi put smo stigli do popularne “petarde” u takmičarskoj godini 2017/18, kada smo takođe na gostovanju pod vođstvom Vladana Milojevića trijumfovali istim rezultatom, dok se u listu strelaca upisao i aktuelni prvotimac Luka Ilić na asistenciju Branka Jovičića. Do treće pobede sa postignutih pet golova smo stigli u sezoni 2021/22, u trenerskom mandatu Dejana Stankovića. Crveno-beli su tada na gostujućem terenu slavili sa 5:1, a duel će ostati upamćem po het-triku Aleksandra Kataija, koji je ujedno i najefikasniji igrač protiv ekipe iz Lučana- piše na sajtu kluba.

-Impozantan podatak predstavlja činjenica da smo neporaženi u međusobnim duelima sa narednim oponentom u 21. veku. Ukupno crveno-beli su postigli 10 golova u nacionalnom kupu i 86 u prvenstvu, te će subotnji meč protiv ekipe iz Lučana biti prava prilika za sve zvezdaše da uživaju u verujemo još jednoj sjajnoj utakmici izabranika Vladana Milojevića- zaključuje se.

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter