0
Evrokupovi
Francesko Farioli

FOTO: Printscreen/YouTube

TRENER AJAKSA ODABRANIM REČIMA O VOJVODINI: „Pogledali smo njihov tim iz prošle sezone, dobri su“

Objavljeno: 24.07.24 u 20:53

Lale kreću svoj put ka Ligi Evrope

Trener fudbalera Ajaksa, Frančesko Farioli, naglasio je da je detaljno analizirao performanse Vojvodine iz prethodne sezone, te da njegov tim mora biti maksimalno spreman za izazov koji dolazi iz Novog Sada.

Fudbaleri Vojvodine i Ajaksa će sutra u 20.30 časova u Amsterdamu odigrati prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Sutra ujutro ću obavestiti igrače o startnoj postavi. Duge pripreme su mi omogućile da temeljno upoznam tim. Svesno smo rotirali sastav u svakom meču tokom priprema kako bismo testirali različite kombinacije. Konkurencija je bila jaka. Ovo će uglavnom biti osnova tima za celu sezonu – izjavio je Farioli na konferenciji za medije, prenosi klupski sajt.

Italijanski strateg je pohvalio Vojvodinu.

Analizirali smo njihov tim iz prošle sezone. Takođe tražimo povratne informacije od klubova koji su igrali protiv njih. Moramo da predvidimo njihove poteze tokom utakmice. Dobri su u promenama sistema i taktike tokom meča. Naš tim mora biti spreman i prilagodljiv – dodao je Farioli.

Revanš meč će biti 1. avgusta u Bačkoj Topoli. Pobednik ovog dvomeča će se u trećem kolu Lige Evrope suočiti sa boljim iz duela između Panatinaikosa i Boteva. Ekipa koja izgubi će se sastati sa boljim iz duela između Maribora i Univerzitatee iz Krajove.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter