0
Kladionica
viber image 2024 07 23 10 18 32 119

FOTO: BalkanBet

BALKAN BET POKLONIO NOVI AMG MERCEDES: Evo ko je srećni dobitnik luksuznog automobila! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.24 u 11:30

Otkriveno je i ko odvozi MERCEDES AMG C43.

Prvo smo iščekivali da saznamo šta se krije iza evropskog… Nakon nekoliko dana misterije na beogradskim ulicama saznali smo šta je to, a sada imamo i pobednika velike promocije „Kvota 10 za pun gas!“ koju potpisuje Balkan Bet.

Promocija je okončana ove nedelje kvizom znanja i nadmetanjem takmičara u jednom od prestoničkih Balkan Bet lokala. Program je vodio poznati TV voditelj i sportski novinar Nebojša Višković, koji je bio iznenađenje i za takmičare, ali i za sve prisutne.

Prethodno su takmičari ispunili osnovne uslove takmičenja, odnosno da pogode tiket sa minimalnom kvotom 10 uz uplatu od najmanje 100 dinara, a nakon toga i da principom slučajnog odabira budu izvučeni kodovi njihovih dobitnih tiketa.

Četiri takmičara se nadmetalo za glavnu nagradu i titulu osvajača luksuznog Mercedesa AMG C43, a nakon nekoliko krugova izazovnih sportskih kviz pitanja, pobedu je odneo, i ovaj fantastični automobil odvezao, takmičar Damir iz Kikinde.

fb48156c f7e5 478f 83ef 6a4de9902d3f
FOTO: BalkanBet

Damir nije mogao da sakrije uzbuđenje nakon pobede u kvizu a naročito prilikom uručenja ključeva od automobila.

“Ovo je bilo jako uzbudljivo, isplatilo se ustajanje u 4h ujutru i gledanje Australian Open-a”, kazao je tom prilikom Damir.

Nakon što je drugoplasirani Milan U. dobio ključeve od legendarne Vespe Piaggio, trećeplasirani Milan B. osvojio je telefon iPhone 15 Pro Max, a četvrtoplasirani Đorđe aktuelnu sportsku opremu koju nose naši olimpijci i vaučer u vrednosti od 50.000 rsd. Pobednik takmičenja je uz pun gas i znatiželjne poglede napustio Balkan Bet lokal na adresi Ugrinovački put 47 i provozao se u svom novom ljubimcu.

Možda naši reprezentativci neće po dobrom pamtiti Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali će Damir kao i ostali takmičari u kvizu zahvaljujući Balkan Betu zauvek imati uspomenu na jedno divno fudbalsko leto.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter