1
Domaći fudbal
Piter Olajinka

Crvena Zvezda Cukaricki , Superliga Srbije Super Liga ,25.5.2024.

MILOJEVIĆ O SLUČAJU „OLAJINKA“: Hteo da pobegne iz Zvezde, pa crveno-beli pokrenuli disciplinski postupak!

Objavljeno: 21.07.24 u 11:56

Olajinka ima nerazjašnjen status u Zvezdi

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izrazio je veliko zadovoljstvo igrom svoje ekipe i radom sportskog sektora uprkos izazovima koji prate premijere u novoj sezoni. Iako su pred zvezdašima stajali debitanati u elitnom rangu, Milojević je naglasio značaj ozbiljnog pristupa već od prvog kola, što su njegovi izabranici i pokazali u ubedljivoj pobedi rezultatom 4:0.

Posebno je istakao važnost Piter Olajinke, kojeg vidi kao ključnog igrača za tim, ali nije želeo detaljno komentarisati trenutnu situaciju oko njegovog statusa.

Olajinka je bitan igrač za nas, ali videćemo kako će se situacija razvijati – poručio je Milojević.

Ova izjava dolazi u trenutku kada se budućnost Olajinke, kao i drugih igrača koji su privukli pažnju, još uvek ne nazire.

Da podsetimo, nigerijski fudbaler je izrazio želju da napusti Crvenu zvezdu i vrati se u Slaviju iz Praga, o čemu smo više pisali OVDE.

Ipak, poslednje informacije su da šampion Srbije ne pušta Olajinku i da je zbog neprofesionalizma na treninzima protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

 

69
2
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter