1
Domaći fudbal
Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

Partizan v Napredak Mozzart Super League Season 2024/2025

TRENER NAPRETKA SVESTAN DA PARTIZAN NE IZGLEDA DOBRO: Ova pobeda njih može da brine, da nije bilo crvenog…

Objavljeno: 20.07.24 u 10:42

Razočarani sudijskom odlukom domaći.

Fudbaleri Napretka dočekali su fudbalere Partizana na stadionu Partizana u Humskoj u prvom kolu Superlige Srbije u fudbalu. Crno-beli su slavili golom Saldanje 1:0.

Goran Stevanović, šef struke domaćih, sumirao je viđeno na utakmici.

-Ovaj poraz boli. Ne samo da smo se branili nego smo kontrolisali tranziciju i posed lopte. Izuzetno sam zadovoljan. Tek je početak prvenstva. Poraz koji daje nadu i pobeda koja te brine, to je glavno iz ove utakmice. Ostaje gorak ukus zbog poraza, ali su svi u klubu zadovoljni igrom. Možda se Partizanu i vratilo za neke od prethodnih utakmica, ali sam siguran da će se i nama vratiti. Fudbal je takav da ti neće ostati dužan- rekao je Stevanović, da bi potom dodao:

-Imali smo dobru igru pre crvenog kartona. Da nije bilo tog crvenog kartona, mi bismo sada verovatno imali još bolji utisak. Kako se utakmica približavala kraju, imao sam utisak da smo još bolje trčali i bili ofanzivniji. Ostaje žal, ali je dobar utisak, nada za budućnost. I klub i navijači u Kruševcu mogu da očekuju od nas dosta- rekao je trener Napretka.

6
1
1 Komentara
  1. Goran Stevanović trener domaćih kaže da su bili bolji sve do crvenog kartona.Sudija ga dao “na keca” i sprečio pobedu domaćeg tima.
    A Partizai gostuje sam sebi na svom terenu.
    Šou se nastavlja, Karadžizacija ne staje!

    1
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter