0
Evropske lige
Jedinstvo UB and Smederevo Mozzart Prva Liga 2023/2024

FOTO: Starsport

JOŠ JEDAN SRBIN U PREMIJER LIGI: Čuveni Njukasl pazario na Ubu!

Objavljeno: 20.07.24 u 12:32

Svrake dovele novo pojačanje

Nemanja Matić je ranije izjavio da Jedinstvo ima igrača koji može postati novi Nemanja Vidić, a sada je to poverenje opravdao Njukasl. Popularne „svrake“ su zvanično predstavile mladog  štopera Miodraga Pivaša.

Spekulacije o prelasku devetnaestogodišnjaka u veći klub kružile su već neko vreme, a transfer je realizovan brže nego što se očekivalo.

Pivaš, koji je sa ekipom iz Uba osvojio drugo mesto u Prvoj ligi Srbije i bio nezamenjiv član tima, sada će pokušati da ponovi uspehe Vidića i Branislava Ivanovića u Premijer ligi. Iako je uspeh u Engleskoj neizvestan, naporan rad može doneti rezultate.

Neverovatno je pridružiti se tako velikom klubu kao što je Njukasl i jedva čekam da počnem. Projekat kluba izgleda sjajno, što me je ubedilo da potpišem. Vidim da su se mladi igrači ovde veoma dobro razvili i želim isto – da se razvijem i postanem deo prvog tima. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da počnem – rekao je Pivaš tokom predstavljanja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter