0
Domaći fudbal
Napredak v Partizan Mozzart Super League Season 2023/2024

Napredak v Partizan Mozzart Super League Season 2023/2024

GORAN STEVANOVIĆ DELUJE OPTIMISTIČNO: Izjava trenera Napretka pred duel sa Partizanom!

Objavljeno: 18.07.24 u 22:53

Meč se igra u petak od 21 čas, na stadionu u Humskoj ulici.

Fudbaleri Napretka i Partizana će se suočiti u prvom kolu Superlige Srbije, a Kruševljani će biti domaćini crno-belima na stadionu u Humskoj zbog renoviranja svog terena.

Ekipa iz Kruševca je često umela da iznenadi crno-bele, prošle sezone su ih porazili 1:0 u Beogradu, skidajući Partizan sa vrha tabele. Pred ovaj meč, trener Napretka i bivši trener Partizana, Goran Stevanović, je izneo svoje utiske.

U kratkom roku smo uspeli da formiramo jak tim i napravimo dobru bazu. Naše pripreme su bile na visokom nivou, odigrali smo protiv tri dobra protivnika što nam daje samopouzdanje za ambiciozan start sezone. Tim je sastavljen od igrača koji imaju velike igračke i mentalne kvalitete. Kao glumci pred premijeru, jedva čekamo da pokažemo novi Napredak sa novim karakterom i licem – istrajan, borben, fanatičan – izjavio je Stevanović.

Dodao je da veruje da njegov tim može postići pozitivan rezultat.

Napredak je poslednjih godina stvarao mnogo problema Partizanu, tako da će biti motivisani. Ali mi želimo da pričamo delima, ne rečima danas. Bez euforije ili agonije, u Srbiji si ili na nebu ili u blatu, a to je zamka. Idemo korak po korak na našem putu. Žao mi je što u mom prvom mandatu publika zbog korone nije mogla da bude na tribinama, jedva čekam da igramo pred pravom fudbalskom atmosferom u Kruševcu – zaključio je Stevanović.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter