1
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

head coach Aleksandar Stanojevic during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GLAVOBOLJA ZA STANOJEVIĆA: Jedan od najvažnijih igrača Partizana propušta otvaranje sezone protiv Napretka!

Objavljeno: 15.07.24 u 09:56

Partizan će biti oslabljen protiv Čarapana

Gajas Zahid se još od marta suočava s problemima sa zadnjim ložama, a ti problemi su se nastavili tokom celih priprema za predstojeću sezonu. Vezista Partizana će, po svemu sudeći, morati na novu pauzu i njegova dostupnost za prvi meč protiv Napretka iz Kruševca narednog petka je upitna.

Tokom priprema u Sloveniji, Zahid se požalio na iste probleme i tada je pauzirao nekoliko dana, a problemi su se nastavili i na turneji u Rusiji, gde je u poslednjoj utakmici protiv Lokomotive zamenjen već nakon prvog poluvremena.

Po povratku u Beograd, Zahid je obavio magnetnu rezonancu koja je pokazala prisustvo koštanih edema, što mu verovatno uzrokuje bolove u mišićima.

Tokom vikenda Zahid je stavljen na poštedu u ekipi Partizana i neće trenirati narednih nekoliko dana dok se povreda ne razjasni. S obzirom na to da se ulazi u završnu nedelju pred meč sa Napretkom, malo je verovatno da će naturalizovani Norvežanin biti spreman za premijeru u Humskoj.

7
22
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter