1
Domaći fudbal

Igor Zlatanovic Super liga Srbije Partizan - Radnik 8.4.1017. April 8. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

JAVLJAJU IZRAELCI: Partizan želi da vrati nekadašnjeg đaka, ali je i Zvezda zainteresovana! (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.24 u 12:42

On je bio blizu prelaska na Marakanu prošlog leta

Prema izveštajima izraelskog Sport5, Partizan je izrazio želju da dovede svog nekadašnjeg đaka Igora Zlatanovića. Međutim, istog napadača Makabi Netanije prati i Crvena zvezda.

Iz Izraela tvrde da osim Partizana, za srpskog napadača interesovanje pokazuje i Crvena zvezda, koja ga je želela još prethodnog leta. Takođe, interesovanje je pokazao i TSC, ali je procena da klub iz Topole nije u mogućnosti da ispuni finansijske zahteve Makabija i igrača.

Zlatanović, rođen 1998. godine u Užicu, član je izraelskog kluba od leta 2021. godine, i do sada je postigao 32 gola na zvaničnim utakmicama.

9
1
1 Komentara
  1. Zlatanovic u Partizanu bio odmah bio u timu, u CZ bi cekao.. Neka odluci am ako je na njemu… Inace, i on je jedan od onih koji je odveden iz Partizana.

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter