0
Domaći fudbal

Igor Zlatanovic i Nenad Krsticic Crvena Zvezda - Radnik Surdulica Super liga Srbije Belgrade, Serbia on September 16. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

IZRAELSKI MEDIJI PIŠU: Zvezda dovodi napadača – u pitanju je bivši polaznik Partizanove škole!

Objavljeno: 24.01.23 u 10:13

Igrao i za Radnik.

Radi se punom parom u Crvenoj zvezdi ovih dana. Nakon potpisa Olanjinke, koji će se priključiti na leto i Aleksa Viga, na red je došao napadač.

Naime, kako pišu izraelski mediji, crveno-beli su naciljali srpskog napadača Igora Zlatanovića, koji nosi dres Makabija iz Netanje.

Navodno, Zvezda je spremna da izdvoji milion evra za nekadašnjeg polaznika Partizanove škole.

Igor Zlatanovic Crvena Zvezda – Radnik Surdulica Super liga Srbije Belgrade, Serbia on September 16. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Godine 2016. Zlatanović je prešao u Radnik iz Surdulice gde se zadržao tri godine odakle se krenule putešestvije.

Prvo je prešao u Majorku za 1.300.000, a španski klub ga je slao na pozajmice. Prvo u Numansiju pa zatim u Kasteljon. Nakon toga, 2021. godine prelazi u Makabi iz Netanje.

Prošle sezone zabeležio je 12 golova uz tri asistencije, a ove je već na kvoti od 10 pogodaka i blizu je da izjednači prošlosezonski učinak.

Zlatanović je centralni napadač pa bi u Zvezdu došao kao alternativa Aleksandru Pešiću.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter