1
EURO 2024
lamin jamal

FOTO: X/@EURO2024

PROBLEM ZA ŠPANIJU: Jamal neće moći da igra finale EURA ako ono ode u produžetke!?

Objavljeno: 13.07.24 u 16:21

Jamal je uprkos tome što je još uvek tinejdžer pokazao da je veoma bitan za tim Španije

Došao je trenutak za završnicu Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Fudbalski svet nestrpljivo iščekuje odgovor na pitanje: Ko će osvojiti titulu, Španija ili Engleska?

Pripreme za finalni okršaj su u punom jeku, a britanski mediji donose zanimljivu priču o Laminu Jamalu, nemačkom zakonu i mogućim komplikacijama za Špansku reprezentaciju.

Prema pisanju britanskog lista „Sun“, poznatog po tome da nije uvek najpouzdaniji izvor, postoji mogućnost da Jamal ostane na klupi u slučaju produžetaka. Razlog za to je nemački radni zakon koji zabranjuje rad mladima ispod 18 godina posle 23 sata.

Iako ovo teoretski može predstavljati problem, realnost je drugačija. Španija može jednostavno platiti kaznu od 30.000 evra za ovaj prekršaj, ako do njega zaista i dođe.

Čak i da Jamal zaigra u produžecima, pitanje je da li bi kazna ikada bila izrečena. Finale Evropskog prvenstva zakazano je za nedelju, 14. jula u 21 čas, na „Olimpijskom stadionu“ u Berlinu.

0
0
1 Komentara
  1. Nemačka je Nemačka,a SVETSKO PRVENSTVO,sem što se ihta u Nemačkoj,nema veze sa nemačkim zakonodavstvom.U vreme odIgravanja utakmica stadioni su pod FIFA zakonima,i Nemačka nema šta tu da traži,sem da vodi računa o redu i miru,jer joj je za to plačeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter