0
Evropske lige
fudbalska reprezentacija Srbije

(L-R) Srdjan Mijailovic, Mijat Gacinovic, Dusan Vlahovic, Nikola Milenkovic and goalkeeper Djordje Petrovic of Serbia look dejected after the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

PAVLOVIĆ NIJE JEDINI: Još jedan srpski reprezentativac pred transferom karijere!

Objavljeno: 13.07.24 u 20:44

Milenković je navodno već ušao u pregovore sa mogućim novim klubom

Srbija možda nije ostvarila veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde je ispala već u grupnoj fazi, ali su neki od igrača pokazali izuzetne partije i sada su pred sjajnim transferima. Strahinja Pavlović je blizu prelaska u Milan, dok je Njukasl zainteresovan za drugog štopera.

Radi se o Nikoli Milenkoviću, koji je odigrao izvanredan turnir u Nemačkoj i bio jedan od najboljih igrača naše reprezentacije na poziciji centralnog štopera.

Njegove odlične partije nisu prošle nezapaženo od strane Njukasla, koji želi da ga dovede u svoje redove.

Prema tvrdnjama italijanskog novinara Đanluke Di Marcia, Milenković i Njukasl su započeli pregovore, ali se sve nalazi u ranoj fazi, pa se još uvek ne može predvideti u kom će se smeru situacija razvijati.

Milenković je svoju karijeru započeo u Partizanu, odakle je 2017. godine prešao u Fiorentinu, gde je ubrzo postao standardni prvotimac.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter