4
Evropske lige
Mihajlo Ilić

Mihajlo Ilić (FOTO: Starsport)

VELIKI PAD PARTIZANOVOG TALENTA: Sa mnogo nade otišao u Italiju, a sada će morati na pozajmicu!

Objavljeno: 10.07.24 u 12:10

Partizanovo dete će morati na drugom mestu da potraži sreću

Mihajlo Ilić je prošao kroz težak period tokom poslednjih šest meseci u Seriji A. Nakon što je bio ključni igrač Partizana, prešao je u Bolonju, gde nije dobio priliku da igra.

Bivši trener Bolonje, Tijago Mota, nije pružio priliku mladom srpskom reprezentativcu, a situacija se neće promeniti ni ovog leta, uprkos dolasku novog trenera Vinćenca Italijana.

Zbog toga, uprava kluba je odlučila da pošalje Ilića na pozajmicu kako bi dobio minutažu i stekao iskustvo koje će mu omogućiti da u budućnosti zaigra za crveno-plave. Bolonja je u januaru prošle godine platila 4.000.000 evra Partizanu za mladog štopera, uz dodatnih milion kroz bonuse. Italijanski mediji navode da postoje tri potencijalna kluba za Ilićevu pozajmicu, ali ne otkrivaju koji su to klubovi.

Pre odlaska iz Partizana, Ilić je odigrao 32 utakmice u domaćoj ligi i evropskim takmičenjima, postavši mladi reprezentativac Srbije. Međutim, čini se da još nije spreman za veliki izazov Serije A, posebno s obzirom na to da je Bolonja prošle sezone izborila peto mesto i plasman u Ligu šampiona, ostavljajući malo prostora za mlade, neiskusne igrače.

8
12
4 Komentara
  1. Realno. Bolonja je prosle sezone sa Tijagom Motom na klupi bila najvece i najprijatnije iznenadjenje osvajanjem petog mesta i mogucnost igranja u LS tako da je mladi Ilic mogao samo da sanja da slucajno zaigra u prvoj postavii. Vazno je da pocne da igra ma bilo gde ga poslali jer onakav telenat i kvalitet koji poseduje ce veoma brzo izroniti na povrsinu.

    2
    0
    Odgovori
      • Kovacevic je kvalitetniji odbrambeni igrac od Ilica.. On placa danak neigranju u Cukarickom i raspadnutoj odbrani Partizana, koja igra bez bekova i defanzivnih veznih, pa su tako stoperi jedini krivci……

        2
        1
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter