0
EURO 2024

FOTO: Twitter/@SEFutbol

ŠPANIJA NA POGON MAGIČNIH JAMALA I OLMA U VELIKOM FINALU: Crvena furija ogolila sve slabosti blede Francuske!

Objavljeno: 09.07.24 u 22:53

Sjajan meč u Minhenu smo gledali, a Francuska više nije ni zaslužila.

Fudbaleri Španije i Francuske igralis u prvo polufinale ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a meč je ispunio očekivanja. Crvena furija je prvi finalista turnira, jer je slavila rezultatom 2:1.

Poveli su Trikolori preko Kolo Muanija nakon svega devet minuta fudbala, pa se činilo da su svetski prvaci iz 2018. godine ostvarili svoj plan na meču.

Ipak, da ubiju ritam meča sprečio ih je najpre Lamin Jamal koji je golom turnria poravnao rezultat, da bi dva minuta kasnije Dani Olmo uz pomoć Kundea okrenuo meč.

Do kraja poluvremena obe ekipe su imale nekoliko poluprilika ali do značajnijih promena nije došlo. Slično je bilo i u drugom poluvremenu, gde su Francuzi bili neuspešni i u stvaranju pravih šansi, dok je najbolju priliku za Špance kreira Jamal.

Španija sada u finalu čeka boljeg iz duela koji se igra u sredu od 21.00 čas, a par drugog polfunala čine Engleska i Holandija.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter