0
Košarka

from left Andrija Jelavic, Timotej Malovec, Omercan Ilyasoglu, Petar Kovacevic and Nemanja Popovic celebrate during the Aba League Season 2023-2024 match between Mega and Partizan at Ranko Zeravica Hall on October 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PONOVO SE SPREMA SPEKTATKL: Mega ukršta koplja sa najvećim zvezdama Razvojne lige!

Objavljeno: 09.07.24 u 16:08

Mini turneja u Americi

Ekipa Mege nastavila je sa svojom tradicijom letnjih priprema igrajući protiv timova iz SAD-a. Ove sezone, kao i prethodnih, potvrdili su putem zvaničnog sajta kluba da će Marko Barać i njegov tim ponovo ukrstiti koplja sa najtalentovanijim igračima na svetu.

Ove godine, Mega će biti gost u prestižnoj Kajzer Permanente Areni u Kaliforniji, domu Santa Kruz Voriorsa, filijale čuvenih Golden Stejt Voriorsa iz NBA lige.

U sklopu američke turneje, Mega će se suprotstaviti ekipi sastavljenoj od najvećih talenata Razvojne lige. Utakmice su zakazane za 4. i 6. septembar, sa početkom u 04:00 po srednjeevropskom vremenu.

Podsetimo, turnir Razvojne lige održava se od 2022. godine, kada je prvi put učestvovao Viktor Vembanjama sa svojim timom Metropolitan iz Francuske, igrajući protiv ekipe Ignajt.

Prošle godine, Mega je imala priliku da igra protiv tima u kojem je trebalo da nastupi i Broni Džejms. Nažalost, zbog zdravstvenih problema, Džejms nije mogao da učestvuje u utakmici.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter