0
Ostali sportovi
Anja Crevar

BELGRADE, SERBIA - JUNE 19: Anja Crevar of Serbia competes in the Women's 400m Individual Medley Final on the 2024 European Aquatics Championships on June 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SRBIJA IMA JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U PARIZU: Anja Crevar izborila olimpijsku normu!

Objavljeno: 05.07.24 u 18:24

Crevarova se domogla najveće sportske smotre na svetu

Srpska plivačica Anja Crevar obezbedila je plasman na Olimpijske igre u Parizu, čime je broj članova srpskog olimpijskog tima porastao na 110, saopštio je danas Olimpijski komitet Srbije.

Crevar je ostvarila kvalifikaciju zahvaljujući preraspodeli neiskorišćenih kvota, u skladu sa utvrđenim pravilima, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Rođena Pančevka će se takmičiti u disciplini 400 metara mešovitim stilom, zahvaljujući rezultatu od 4:38,93 minuta, koji je postigla na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Dohi.

Pored Anje Crevar, Srbiju će u plivanju na Olimpijskim igrama predstavljati i Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Nikola Aćin i Justin Cvetkov.

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter