2
Domaći fudbal
Vladan Milojević

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ POSLE POBEDE: „Nećemo odstupati od našeg sistema i cilja, nama je fokus na prvenstvu!“

Objavljeno: 05.07.24 u 16:13

Zvezda je na odličan način započela turnir u Rusiji

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, izrazio je zadovoljstvo igrom svog tima nakon pobede nad Sočijem u prijateljskom meču.

Dobra provera za nas, još smo u fazi priprema i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koje integrišemo u sistem. Ima stvari koje treba da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom – izjavio je Milojević, a preneo klub.

Crvena zvezda je slavila sa 2:0 u Sankt Peterburgu, što je pozitivan znak pred nastavak priprema.

Nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju reprezentativci. Moram da pohvalim igrače, vredni su, ćute i rade. Imamo još dosta prostora da napredujemo i ta se i fizički i taktički pripremimo – dodao je on.

Milojević je istakao i dobru atmosferu u ekipi, naglašavajući da tim funkcioniše kao porodica.

Mi smo jedna familija, i sve je lakše raditi u porodici. Dolaziće i teški trenuci, ali za sada je sve u najboljem redu, nadam se da će tako biti do kraja – rekao je Milojević.

Tokom priprema, Zvezda će nastaviti da se drži svog sistema i ciljeva.

Nećemo odstupati od našeg sistema i cilja, nama je fokus na prvenstvu. Ovo su pripremne utakmice, rezultat jeste bitan, ali nije primaran. Imamo teške provere, za tri dana je meč sa Zenitom i nećemo odstupati od našeg sistema rada kao i do sada – zaključio je Milojević.

6
0

2 Komentara

  1. Domaće prvenstvo hahahhaah uložiš 100 mil da osvojiš namesteno ping pong prvenstvo Kakva je ovo država pa ovo nema ni u diznilendu

    1
    0
    Odgovori
  2. Trenerčić za velika nameštena djela. Hoće ti pripremiti sudije da redom dobijaš utakmice. Vas najbolje da odma izbace iz Evrope, tamo ne prolaze timovi poput CZ.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter