3
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Head coach Dragan Stojkovic of Serbia reacts during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠOK VESTI IZ STARE PAZOVE: Posle svega FSS odlučio da neće raspravljati ove nedelje o smeni Piksija!

Objavljeno: 03.07.24 u 13:32

Piksi će „preživeti“ i ovu sedmicu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije će se sastati na kraju ove radne nedelje, ali na dnevnom redu neće biti smena selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Iako se očekivalo da će Piksi podneti izveštaj o nastupu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ta tema neće biti razmatrana.

Umesto toga, diskusija će se fokusirati na predstojeću sezonu Superlige Srbije i organizacione promene unutar FSS, uključujući i ostavke nekih zvaničnika.

Prema informacijama iz FSS, nema naznaka da će doći do promene plana. Stojković ostaje na mestu selektora, osim ako ne bude smenjen ili sam ne odluči da se povuče.

Najpre će biti potrebno rešiti situaciju unutar FSS kako bi se videlo ko će preuzeti vođenje srpskog fudbala, nakon čega će verovatno uslediti diskusija o selektoru i njegovom učinku.

7
41

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter