0
EURO 2024

FOTO: X/@selecaoportugal

BBC SRAMNO UDARIO NA JEDNOG OD NAJVEĆIH SVIH VREMENA: Engleska televizija dala sraman nadimak Kristijanu Ronaldu! (FOTO)

Objavljeno: 02.07.24 u 08:27

Sramota

Britanski „BBC“ izazvao je buru tokom utakmice između Portugalije i Slovenije na Evropskom prvenstvu zbog kontroverznog poteza kojim su se narugali Kristijanu Ronaldu nakon promašenog penala.

Tokom prenosa uživo, kada je Jan Oblak u 105. minutu odbranio Ronaldov udarac s bele tačke, a portugalski fudbaler emotivno reagovao, „BBC“ je na ekranu prikazao natpis „Misstiano Penaldo“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Ovaj potez izazvao je gnev navijača širom sveta, ali i nekadašnjeg kapitena reprezentacije Engleske, Džona Terija, koji je na svom Instagram profilu napisao: „Sramota.“

Gledaoci su kritikovali „BBC“ zbog neprofesionalnog izveštavanja, dok su mnogi novinari iz Britanije osudili ovu akciju zajedničkom porukom: „Trebalo bi da se stidite!“

Ronaldo jeste promašio penal za vođstvo od 1:0 u finišu prvog produžetka, ali je tokom serije penala bio precizan. Portugal je zahvaljujući svom golmanu, koji je odbranio tri udarca Slovenaca, izborila plasman u četvrtfinale.

0
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter