0
Evroliga

Real Madrid fans, supporters, navijaci during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Real Madrid and Crvena Zvezda at Wizink Center on March 29, 2024 in Madrid, Spain. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

REAL SKLAPA DRIM TIM: Tri potpisa u danu za Madriđane!

Objavljeno: 01.07.24 u 20:28

Najbitnije je da kapiten ostaje

Real Madridu je korak nedostajao da odbrani titulu osvojenu sezonu ranije u Evroligi, ali i pored toga što trofej izostao, klub ne planira mnogo promena. Uprava je odlučila da za jedan dan obnovi dva ugovora i dovede novo pojačanje.

Serž Ibaka je potpisao jednogodišnji ugovor sa Realom. Dojučerašnji centar Bajerna tako se vratio u klub u kom je bio 2011. godine. Iza njega je dobra sezona, pa je bilo interesovanja brojnih timova, ali je on sačekao ponudu koja mu najviše odgovara.

Takođe, za Madriđane je bilo jako važno da završe dogovor sa trenerom Ćusom Mateom, koji će voditi tim još dve godine. Mateo je u prethodne dve sezone odradio sjajan posao, osvojio je Evroligu, a godinu dana kasnije stigao do finala, dok je sezona u španskoj Endesi bila uspešno krunisana.

Još jedan prekaljeni as će biti tu kad počnu nove obaveze. Serhio Ljulj, koji je razmišljao o svojoj budućnosti, odlučio je da prihvati ponudu Reala i produži ugovor na još jednu godinu.

4
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter