0
EURO 2024

Denmark's head coach Trainer Kasper Hjulmand (Denmark) during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

TRENER DANSKE ZAGRMEO: Ovako se ne koristi VAR, želimo da budemo poput Hrvatske!

Objavljeno: 30.06.24 u 11:15

„Umoran sam od smešnih rukometnih pravila“

Fudbaleri Nemačke plasirali su se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Oni su u prvoj rundi eliminacione faze savladali reprezentaciju Danske, na stadionu u Dortmundu, rezultatom 2:0.

Nakon meča utiske je izneo selektor Danske, Kasper Hjulmand. 

Hjulmand je istakao da želi da ima reprezentaciju poput Hrvatske.

Poslednjih godina pokazali smo da smo blizu velikih ekipa. Ipak samo jedna stvar nedostaje – moramo da stvaramo i koristimo više prilika. Naša je ambicija da stojimo uz velike ekipe, sarađujemo s timovima kako bismo stvorili bolje igrače i ponekad dolazimo do polufinala, ponekad ne. Želimo da budemo poput Hrvatske, koja je imala nekoliko sjajnih godina.

Pored oluje, odluke VAR-a obeležile su meč i bile su izuzetno protiv Danaca.

Rezultat su odlučile dve odluke VAR-a. Imam fotografiju, radi se o jednom centimetru. Nema smisla, ovako ne bi trebalo da koristimo VAR, to je jedan centimetar i nakon nekoliko minuta usledio je kazneni udarac. Umoran sam od smešnih rukometnih pravila. Ne možemo da zahtevamo od odbrambenih igrača da trče i tako drže ruke – rekao je Hjulmand.

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter