1
Evroliga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN PRONAŠAO CENTRA?: Iskusna evroligaška „petica“ vrlo blizu potpisa! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.24 u 09:59

U Humskoj ništa više ne prepuštaju slučaju!

Dinamične promene u sastavu Partizana trenutno su u fokusu javnosti, sa više igrača koji su napustili klub, dok su spekulacije oko novih potpisa u punom zamahu.

Nedavno su ozvaničeni odlasci nekoliko ključnih igrača, dok se nekoliko drugih još uvek nalazi u neizvesnosti.

U međuvremenu, klub je uspeo da potpiše Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Ifea Lundberga kao nova pojačanja, ali i dalje se čeka da se ostali potencijalni transferi materijalizuju.

Procurele su informacije o skorom dolasku Ajzee Majka, Tajrika Džonsa, Isaka Bonge i Sterlinga Brauna, čak se spominje i interesovanje za Luku Vildozu.

Posebno upečatljiva je priča o mogućem dolasku centra Brendona Dejvisa iz Valensije u Partizan, a izraelski novinar Arel Ginsber pronsi da su pregovori Partizana i iskusnog centra vrlo dobro napreduju. Iako transfer još uvek nije zvanično potvrđen, izvori bliski klubu sugerišu da su pregovori u završnoj fazi.


Brendon Dejvis, koji će uskoro napuniti 33 godine, prošle sezone je igrao za Valensiju, gde je ostvario zapažen učinak od 12.1 poena, 3.8 skokova i dve asistencije po meču, sa indeksom korisnosti od 12.2. Pre Valensije, Dejvis je nastupao za klubove poput Armanija, Barselone, Žalgirisa, Monaka, kao i za nekoliko NBA timova, uključujući Filadelfiju i Bruklin.

Ukoliko se pregovori uspešno okončaju, dolazak Dejvisa bi mogao da reši jedan od ključnih problema tima, posebno nakon odlaska Matijasa Lesora.

 

81
4

1 Komentara

  1. Neke nove informacije iz okruzenja Partizana nagovestavaju da je ZOC spreman da dovede na pleju Stefana Jovica, kao drugog pleja, dok su za prvog pleja trenutno najveci kandidati Kris Dzouns, i TJ Shorts iz Pariza… Andjusic sgurno odlazi, dok se razmislja o jednom, Smitu ili Naneliju.-..

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter