0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/ YouTube

HRVAT UDARIO PO SRBIJI: „Piksi kao da je bio pijan, tim je izgledao posvađano!“

Objavljeno: 30.06.24 u 22:10

Piksi se opet našao na udaru

Izjavom za medije, bivši fudbaler Branko Strupar osvrnuo se na učešće Hrvatske na Evropskom prvenstvu, ističući da je ekipa „Vatrenih“ završila grupnu fazu remijem protiv Italije i kao jedna od ekipa koja se rano vratila kući. Strupar je izrazio svoje mišljenje o stanju u srpskoj reprezentaciji, navodeći da su imali previsoka očekivanja i tešku grupu.

Mi smo dostojanstveno istrpeli neuspeh na Euru. Srbi su išli s previsokim očekivanjima, a imali su tešku grupu. Što je najbolje, u prvoj utakmici i porazu nisu igrali loše protiv očajne Engleske. Gledao sam Srbiju na Euru i prvo što primećujem je da im ekipa izgleda posvađano na terenu – kazao je on.

Povodom izjave kapitena Dušana Tadića da zaslužuje da bude starter, Strupar je bio oštar:

Onda ona Tadićeva izjava nakon što nije bio starter, da je on najbolji i mora igrati. Pa, moraš biti đon-obraz ako ne startuješ, a to kažeš. To ne bi rekli Ronaldo i Mesi u najboljim danima. Takve stvari ruše atmosferu u ekipi i timski duh. Nedopustivo je i ono što je napravio njihov golman Vanja Milinković-Savić, koji se usred Eura potukao u kafiću.

Komentarišući ponašanje selektora Stojkovića, Strupar je naveo da je „Piksi veliki egotrip“ i da nije uspeo da uspostavi kontrolu nad igračima.

Piksi je veliki egotrip, a nema kontrolu nad zvezdama. Čudno se ponašao u Nemačkoj, davao nesuvisle odgovore. Ne mogu tvrditi da je bio pijan, ali bio je jako čudan. Uglavnom, Srbi su šampioni proizvodnje nemira kada im mir najviše treba – zaključio je nekadašnji fudbaler.

31
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter