0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/X

DA LI JE TO POSLEDICA VREĐANJA SRBA? Joško Jeličić više neće komentarisati Evropsko prvenstvo!

Objavljeno: 29.06.24 u 13:23

Dosta kontroverznih izjava je davao

Nekadašnji fudbaler, a sada stručni konsultant na HRT-u, Joško Jeličić, odlučio je da neće više obavljati ovaj posao.

On je izjavio da je obavestio urednika hrvatskog javnog servisa da neće više komentarisati dešavanja na Evropskom prvenstvu. Kao razlog je naveo da nema više emocija i snage da radi, pošto je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi.

Nakon što nas je Zakanji izbacio, izbacio je i mene. Odlučio sam da neću više, nemam tu energiju ni emociju. Zvao sam Šapita (urednika prim. aut), zahvalio sam, on je to prihvatio. Uvek sam imao maksimalnu podršku HRT-a i nikad nisam imao pokušaj uticaja ni na šta. To je isključivo moja odluka – rekao je Jeličić.

Podsetimo, Jeličić nije imao lepe reči za reprezentaciju Srbije, a pogotovo za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Što se tiče Srba, što se tiče ega i njihovih unutrašnjih problema, drago mi je što su na takmičenju. Neće biti dosadno, pogotovo ako izgube u prvoj utakmici, što je i očekivano. Nadam se da se ne raspadaju, onda će biti puno materijala, odavno nismo videli ko je s kim, ko i tako… Šta im je problem, trener im ništa ne donosi za taj tim. Treba da imaju jasniju hijerarhiju, a ne u smislu ko je veća zvezda. Piksija i njegovih izjava, gledali smo ga kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radeći sve ono što nisu imali dugi niz godina i verovatno nikada neće imati kult reprezentacije – rekao je on pred početak Evropskog prvenstva.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter