0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZVANIČNO: Vezista iz MLS lige treće je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.24 u 17:07

Ugovor je potpisan na tri godine

Dok prvotimci polako privode kraju deo priprema u Sloveniji, u Beogradu je stavljen paraf na još jedan ugovor. U Humsku je, pravo iz Minesote, stigao dvadesetšestogodišnji vezista – Kervin Arijaga, kao treće pojačanje crno-belih.

Arijaga dolazi iz MLS lige, iz sezone koja je u punom jeku Americi. Posle medicinskih testova koje je danas imao, pridružiće se ekipi na prvom sledećem treningu.

Ugovor je potpisan na tri godine, i nosiće broj 33.

FOTO: FK Partizan

 

– Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan.

Dolaziš spreman iz MLS lige! Kako bi sebe opisao kao igrača i koje su tvoje najbolje karakteristike?

– Iskreno, dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno.

Da li si video snimke večitog derbija i da li su te uputili u istoriju Partizana i vatrene navijače?

– Da, gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni.

Šef Stanojević te je želeo još dok je bio u Turskoj. Šta je presudilo da dođeš u Partizan? Da li je to borba za Ligu šampiona?

– Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. I, naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje.

Tu si sa suprugom i bebom. Kako je ona reagovala na selidbu na drugi kontinent?

– Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom!

Broj 33 nosiš i ovde. Da li ti on nešto posebno znači?

– Da, broj 33 je nešto što nosim u srcu. Verujem u Boga i taj broj za mene ima simboliku. Veoma mi je važno da nosim taj broj.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter