7
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

Players of Serbia celebrate with fans during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TUGA, ČEMER I JAD: Srbija saznala svoj konačni plasman na EURU, ispred nas Rumunija, Slovenija i Gruzija!

Objavljeno: 27.06.24 u 10:40

Još jedan dokaz velikog neuspeha Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu kao poslednja u Grupi C sa svega dva osvojena boda iz tri meča.

Orlovi su nakon poraza od Engleske u prvom kolu, jedva izvukli bod protiv Slovenije, dok nam je letargična igra protiv Danske donela samo jedan bod, tako da je tu završena naša fudbalska epopeja.

Da stvari budu dodatno razočaravajuće po navijače Srbije, mnogi autsajderi su uspeli da nadmaše naš nacionalni tim i to u mnogo težim grupama od naše.

Rumunija i Slovačka su sa prvog odnosno trećeg mesta u grupi sa Belgijom otišli u nokaut fazu, dok je čak i četvrtoplasirana Ukrajina iz Grupe E bolje plasirana od nas u konačnom plasmanu.

Da ne pričamo o Sloveniji, o kojoj se pričalo da ćemo je zgaziti, a za dlaku smo izbegli poraz od čete Matjaža Keka. Tu je i najveće iznenađenje EURA, reprezentacija Gruzije koja je pokazala kako se bori za dres sa nacionalnim grbom i savladala moćni Portugal.

Sve u svemu prava tuga, čemer i jad za naše navijače. Srbija je na kraju u konačnom plasmanu završila na 19. mestu, a jedini koji imaju veći razlog da budu razočarani su navijači Hrvatske, koja je odmah iz nas i takođe nije obezbedila plasman u osminu finala EURA.

Ono što za sada znamo od konačno plasman izgleda ovako:

17. Ukrajina
18. Mađarska
19. Srbija
20. Hrvatska
21. Albanija
22. Češka
23. Poljska
24. Škotska

85
29

7 Komentara

  1. Treba dati opciju igracima da nije moranje da se igra za reprezentaciju..nego samo ko hoce..ovi izgledaju ko da su puskom naterani da igraju

    0
    0
    Odgovori
  2. Fantastičas s’ obzirom na prikazanu volju,želju i fudbalsko umeće. Pogotovo selektora D.S. Pixija na čelu “ stručnog štaba“ ako se to tako može kod nas nazvati!!! Vi ste najveća sramota Srbskog modernog sporta!!!! Prijatan dan ,ne bih vam poželeo ništa!!!!

    1
    0
    Odgovori
  3. od Katara do evrope mi smo saka jada da nije bilo da drugoplasirani ide na sampionat mi ni to ne bi igrali mnogo Piksi proserava on je pravi demagog

    4
    1
    Odgovori
  4. Mislim da je hrvatska nesrecno ispala. Tako da ne je bi stavio iza nas.
    Mi smo tu bili i posle remija sa bugarskom.
    Pixi je pre prvenstva proglasen za najlosijeg selektora i pitam se dali se inace sve vec zna o nama?!
    Svaka cast izuzeciMa. Ali nismo mi za bolje. Izbacili muslina, pa „svi“ protiv vidica…

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter