11
Evroliga

KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENA ZVEZDA GRADI NOVU VELIKU DVORANU U ŽELEZNIKU?! Evo šta je Čović rekao po pitanju preseljenja!

Objavljeno: 27.06.24 u 23:17

Ponovo se priča o novoj hali.

Nedavno se pojavila informacija da bi Crvena zvezda u budućnosti mogla da izgradi sopstvenu halu čime bi potpuno bila nezavisna ne samo od Partizana već od koncerata i događaja koji se organizuju u Beogradskoj Areni.

Da li Crvena zvezda treba da izgradi novu halu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Crvena zvezda je održala Skupštinu kluba na kojoj je govorio predsednik kluba Nebojša Čović, koji je istakao nekoliko stvari o kojima smo ranije pisali.

On je istakao da Arena ne može da garantuje sve termine, dok je Pionir trenutno previše mali za potrebe kluba. Pa bi jedino realno rešenje bilo građenje nove dvorane.

Lokacija koja je spomenuta je zemljište u blizini buduće stanice metroa u Železniku.

51
11

11 Komentara

    • Da li si čuo za reč „investitor“? Ti možeš biti vlasnik zemljišta, bez kinte si, nađeš investitora i onda se dalje talite….

      0
      0
      Odgovori
    • Koliko ste jadni, na toj lokaciji je bila moguća izgradnja i nacionalnog stadiona pa se zbog Expa odustalo i prešlo na Surčin…. dakle urbanistički izvodljivo. Da ne bi da je zidaju pored Kalemegdana? Inače, gde je vaša dvorana, tj gde će da bude? Nigde? Pa da, vama i ne treba, vi termine dobijate gotovo za dž od grada….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter