0
EURO 2024
Ivana Knol

FOTO: Instagram/@knolldoll

VATRENA HRVATICA BESNA: Brutalno napala jednog čoveka, kog smatra krivim za neuspeh Hrvatske! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.06.24 u 10:58

Ivana Knol je bila ljuta nakon remija sa Italijom

Poznata hrvatska navijačica Ivana Knol izrazila je svoje nezadovoljstvo nakon što je reprezentacija Hrvatske remizirala sa Italijom, što će verovatno značiti eliminaciju Hrvatske sa Evropskog prvenstva.

Nakon završetka meča, Knolova je na društvenim mrežama objavila fotografiju sudije Danija Makelija, koristeći emotikone u obliku izmeta i povraćanja kako bi jasno pokazala svoje nezadovoljstvo njegovim suđenjem.

Ivan Knol, Makeli
FOTO: Instagram/@knolldoll

Podsetimo, Dani Makeli je produžio meč između Hrvatske i Italije za 8 minuta, a upravo u toj sudijskoj nadoknadi Italija je uspela da izjednači.

Članovi hrvatske reprezentacije su takođe izrazili nezadovoljstvo zbog produžetka utakmice.

Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas – rekao je Luka Modrić za HRT.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić je dodao: – Uticao je sudija sigurno. Ne znam gde je našao osam minuta. Uopšte. Govorim to pet godina. FIFA, UEFA… Niko nas ne doživljava, mi smo mali. Ne može biti osam minuta nadoknade. VAR je gledao minutu, izmene… Kakvih osam minuta. Faul, prekidi… Ma, neću tražiti opravdanje u sudiji – rekao je Dalić, prenosi 24sata.hr.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Knöll (@knolldoll)

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter