0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

ŠTA KAŽU KLADIONICE? Ovo je kvota da će Srbija pobediti Dansku i plasirati se u osminu finala EURA!

Objavljeno: 25.06.24 u 12:22

Srbija igra ključni meč večeras u Minhenu

U četvrtak od 21h na „Alijanc areni“ u Minhenu će se odigrati odlučujući meč za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva između fudbalskih reprezentacija Srbije i Danske. Skandinavska selekcija ulazi u ovaj susret kao favorit prema poziciji na tabeli i dosadašnjim performansama na prvenstvu.

Selekciji Dragana Stojkovića Piksija je pobeda jedina opcija koja garantuje prolaz u drugu fazu takmičenja, dok bi u nekim scenarijima i remi bio dovoljan. Međutim, ni jedna ni druga ekipa neće ulaziti u meč igrajući na rezultat koji vodi ka nerešenom ishodu.

Danci su u prvom meču prvenstva propustili pobedu protiv Slovenije (1:1), dok su u drugom odigrali odlično protiv Engleske (1:1), što im je donelo nešto povoljniju situaciju pred odlučujući duel.

S druge strane, Srbija je u prvom meču poražena od Engleske minimalnim rezultatom, da bi u drugom meču uspela da izbori bod protiv Slovenije golom Luke Jovića u dubokoj nadoknadi vremena.

Globalno, kladionice nude slične kvote: pobeda Srbije se kreće od 3.35 do 3.50, pobeda Danske od 2.20 do 2.30, dok je kvota za remi u rasponu od 3.15 do 3.30.

Očekuje se napeta utakmica u Minhenu, gde će se odlučiti sudbina obe reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

9
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter