0
Evropske lige

FOTO: X/@Fenerbahce

BATŠUAJI NAPRAVIO HAOS U TURSKOJ: Izazvao gnev navijača Fenera jer – pregovara sa Galatom!

Objavljeno: 22.06.24 u 19:48

Na poslednjoj objavi na Instagramu skupio je više od 60.000 komentara

Nekadašnji fudbaler Čelsija i bivši reprezentativac Miši Batšuaji nalazi se na meti navijača Fenerbahčea, jer kako turski mediji prišu, on bi mogao da pređe u redove ljutog rivala, Galatasaraja.

Miši i njegova žena se suočavaju se sa ozbiljnim pretnjama i rasističkim uvredama od strane navijača Fenerbahčea. Prema izveštajima turskih medija, Batšuaji bi mogao da pređe u redove Galatasaraja, što je izazvalo bes među pristalicama ljutog rivala.

Na Instagram nalogu Batšuajia, poslednja objava je privukla više od 60.000 komentara, od kojih su mnogi uvredljive i preteće prirode.

Očekuje se da će ova saga iz Istanbula privući veliku pažnju u narednim danima, jer predstoji izuzetno napeto leto u turskom fudbalu. Ukoliko se transfer realizuje, incidenti poput „slučaja Luiš Figo“ bi mogli izgledati beznačajno u poređenju sa onim što bi moglo da se desi u Istanbulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter