0
Lifestyle

FOTO: Hisense

Uz TV na poklon stižu točilica za pivo ili Soundbar

Objavljeno: 21.06.24 u 15:42

Hisense sprema odlične ponude za kupce

Sigurni smo da to već znate, ali – Hisense je i ove godine ponosni sponzor UEFA EURO 2024™ Evropskog prvenstva u fudbalu, treći put zaredom. Baš zato što kompanija zna koliko magični momenti navijanja mogu da budu, ali i koliko je važno da sve bude na vrhunskom nivou – slika, zvuk i ugođaj – pripremljena je fantastična akcija.

Uz određene modele Hisense televizora kupljene u periodu do kraja juna i registrovane na onlajn formularu do 15. jula, na poklon dobijate Hisense točilicu za pivo ili Hisense Soundbar.

FOTO: Hisense

Ali, pre svega – registracija! Mnogi je se plaše bez razloga, a zapravo je to jednostavno popunjavanje polja, koje će vam oduzeti tek nekoliko minuta. Sve što vam je potrebno je račun kupovine i to je to, ne može biti lakše, a donosi vam fantastične pogodnosti!

Hisense točilica za pivo

Prvih 99 kupaca, koji kupe neki od Hisense U7 ili Hisense U8 televizora do kraja juna i registruju ga kako smo objasnili gore, dobijaju Hisense točilicu za pivo na adresu navedenu u formularu. Uključeni modeli Hisense televizora uz čiju registraciju se dobija točilica za pivo su: 55U7KQ, 65U7KQ, 55U8KQ, 65U8KQ i 75U8KQ i lako ih možete pretražiti na Hisense Srbija sajtu. Raspon dijagonala u ponudi je od 55 do čak 75 inča!

Hisense Soundbar zvučnik

Svi korisnici koji kupe neki od Hisense QLED TV televizora u istom periodu i registruju ga do 15. jula dobijaju Hisense Soundbar zvučnik na adresu navedenu u formularu.

Uključeni modeli Hisense televizora uz čiju registraciju se dobija Soundbar zvučnik su: 50A7KQ, 55A7KQ, 65A7KQ, 50E7KQ, 55E7KQ, 65E7KQ, 55E7KQ PRO, 65E7KQ PRO i 75E7KQ PRO. Baš kao u slučaju ranije pomenutih modela, i sve QLED televizore lako ćete pronaći na sajtu Hisense Srbija i saznati sve detalje o svakom uređaju. Raspon dijagonala ovih televizora je još širi – od 50 do čak 75 inča!

Režim slike posebno za sport

Iako nećete pogrešiti izborom bilo kojeg od modela, ako već birate novi TV posebno za sport – birajte tako da ima funkcije koje će vam navijanje učiniti spektakularnim!

Hisense televizori imaju unapređen režim za sport i na savršen način podešavaju prikaz spram onog što bi trebalo da se prikaže. Režimu za sport je na nekim od modela Hisense televizora čak podržan veštačkom inteligencijom, koja analizira i prilagođava sve parametre u realnom vremenu. Sada kod kuće možete da imate virutlenog eksperta koji shvata šta gledate i prikaz fino podešava upravo tome što se dešava na ekranu. To znači da ćete videti svaki detalj sa terena kristalno jasno, kao da ste tamo.

Veliku ulogu u kvalitetu prikaza igra, osim 4K rezolucije, i brzina osvežavanja slike, koja se na pojedinim TV modelima penje do čak 144 herca, uz podršku za Dolby Vision Atmos i Total HDR tehnologije. One vas praktično “prenose“ na teren, u centar dešavanja. Osim toga, uz Hisense Total Ambient Adaptive tehnologiju na određenim modelima TV će prepoznati jačinu osvetljenja iz svog okruženja i temperaturu boja prostorije i prilagoditi podešavanja slike za jasan prikaz bez ometanja. To ne samo da će umanjiti refleksiju ekrana, nego će omogućiti da slika bude jednako dobro vidljiva iz bilo kog ugla. Rezultat – jasan pregled svake akcije, svakog šuta i pogodaka gde god u prostoriji da sedite.

Izaberite svog saigrača i uživo

Ako više volite da pogledate budućeg kućnog „saigrača“ uživo, da ga isprobate ili samo pipnete – Hisense / Gorenje Studio je prava adresa koju možete posetiti odmah i doneti odluku nakon upoznavanja. Ako ne živite u jednom od 10 gradova ili u blizini 11 lokacija na kojima je Hisense / Gorenje studio, ne brinite, jer Hisense TV uređaje iz ove ponude, makar neke od njih, možete videti i kod svih prodajnih partnera širom zemlje, u svakom gradu Srbije.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter