0
Domaći fudbal
FK Partizan

Bojan Kovacevic (C) Nikola Petkovic (R) during start of preparation for the new season pocetak priprema za novu sezonu Mozzart Super Liga 2024/2025 at stadium FK Teleoptik on June 17, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN U AMERICI NAŠAO POJAČANJE: Crno-beli zagrizli za igrača iz MLS-a! (VIDEO)

Objavljeno: 21.06.24 u 12:27

Partizan sprema još jedan transfer

Partizan će ovog prelaznog roka po prvi put dovesti igrača iz američke MLS lige. U pitanju je defanzivni vezista Kervin Arijaga (26), koji stiže iz Minesote na zahtev trenera Aleksandra Stanojevića, saznaje Telegraf.

Crno-beli će za transfer ovog honduraškog reprezentativca izdvojiti 500.000 dolara, koje će isplatiti u tri rate, s obzirom na to da je Arijagi ugovor sa Minesotom isticao u decembru. Stanojević je još dok je bio trener turskog Konjaspora pratio Arijagu, ali tada nije uspeo da ga dovede u svoj tim.

Arijaga je izrazio želju da se okuša u evropskom fudbalu, a iako je imao ponude iz atraktivnijih liga, Partizan je bio najkonkretniji i najuporniji. Minesota je želela da zadrži igrača do kraja sezone u MLS-u, ali Stanojević je insistirao da Arijaga bude u Srbiji već za početak priprema u Sloveniji. Na kraju, Arijaga je uspeo da izvrši pritisak na klub i transfer je realizovan.

Kervin Arijaga, sa svojih 191 cm visine, poznat je po velikom radijusu kretanja i sposobnosti da jednako dobro učestvuje u defanzivnim i ofanzivnim zadacima. Pre Minesote, igrao je za Platense i Maraton u Hondurasu, a prošao je sve reprezentativne selekcije svoje zemlje.

Ovaj transfer je značajan korak za Partizan, koji je bio odlučan u svojoj nameri da pojača vezni red. Arijaga će se crno-belima priključiti već početkom priprema, spreman da doprinese timu u novoj sezoni Superlige Srbije.

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter