0
Košarka

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija salovi scarf during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OZVANIČIO POJAČANJE: Igrač sa više od 330 utakmica u NBA ligi novi je igrač crno-belih!

Objavljeno: 20.06.24 u 18:22

Takođe, član je francuske reprezentacije

Košarkaški klub Partizan ozvaničio je i drugo veliko pojačanje. Nakon Ifea Lundberga, novi igrač crno-belih je Frenk Nilikina.

Osmi pik sa NBA drafta 2017. godine i doskorašnji igrač Šarlot Hornetsa, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Nilikina je rođen 28. jula 1998. godine u Belgiji i visok je 193 centimetara. Prve seniorske minute, Frank je zabeležio u dresu Strazbura 2015. godine.

Od 2017. godine do sada, novi član crno-bele porodice je nastupao za NBA timove, Njujork Niks, Dalas Mevriks i na posletku, Šarlot Hornets.

Nakon više od 330 utakmica u najboljoj ligi na svetu, Frenk se vraća u Evropu, gde će biti novi Francuz u redovima Partizana.

Igrajući za nacionalni tim Francuske, Nilikina je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Tokiju i bronzu na Svetskom prvenstvu u Kini.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter