0
Evroliga
KK Crvena zvezda

Yago Dos Santos, #99 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, Joel Bolomboy, #21 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade and Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 3 match between Partizan and Crvena Zvezda at Belgrade Arena on May 19, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVANIČNO: Ajzea Kenan je novi košarkaš Crvene zvezde! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 19.06.24 u 12:07

Zvezda je rešila pitanje beka za narednu sezonu

Ajzea Kenan je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i predstavljaće značajno pojačanje za bekovsku liniju u sezoni 2024-2025.

Kenan, dosadašnji igrač Olimpijakosa, ima bogato iskustvo igranja u Evropi, gde je posebno briljirao u ekipama Uniksa i Olimpijakosa. Prošle sezone osvojio je titulu prvaka Grčke i igrao u finalu Evrolige.

Sa visinom od 183 centimetara i težinom od 93 kilograma, Kenan se ističe izuzetnom brzinom i snagom. Poznat je po svom preciznom šutu i visokim procentima uspešnosti. Bivši igrač Hjustona, Filadelfije, Čikaga, Finiksa, Minesote i Milvokija donosi veliko iskustvo i dodatnu pretnju sa spoljnih pozicija u Crvenu zvezdu. U ekipi Olimpijakosa prosečno je beležio 12 poena po utakmici u Evroligi i grčkom prvenstvu.

Nakon važnih produženja ugovora sa Bolombojem, Gedraitisom, Lazićem i Teodosićem, Kenan je drugo pojačanje Crvene zvezde posle Uroša Plavšića.

KK Crvena zvezda nastavlja sa intenzivnim radom na jačanju tima za sezonu 2024-2025 i uskoro će obavestiti javnost o novim akvizicijama.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter