0
EURO 2024
fudbalska reprezentacija Francuske

FOTO: Twitter/@equipedefrance

DEŠAN IMA OZBILJNE MUKE: Posle Mbapea još jedan igrač Francuske povređen!

Objavljeno: 18.06.24 u 18:57

Veliki problemi za Francuze

Centarfor francuske fudbalske reprezentacije, Olivije Žiru, pretrpeo je blagu upalu aduktora, ali se očekuje da će sutra nastaviti sa treninzima. Ovu informaciju preneo je „Frans pres“, pozivajući se na izvore bliske francuskom timu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Žiru, koji je najbolji strelac reprezentacije Francuske sa 57 golova, potencijalno bi mogao zameniti Kilijana Mbapea u drugoj utakmici tima. Utakmica protiv Holandije, koja će se odigrati u Lajpcigu, zakazana je za petak u 21:00 čas.

Kilijan Mbape, kapiten francuskog tima, zadobio je prelom nosa tokom pobedničke utakmice protiv Austrije (1:0) juče u Dizeldorfu. Još uvek nije jasno da li će Mbape moći da igra u petak, pa se Žiru smatra ključnom opcijom za predstojeći meč.

Tim Francuske nada se da će se Žiru brzo oporaviti i biti spreman za naredne izazove na prvenstvu, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju povratak jednog od svojih najiskusnijih igrača na teren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter