1
EURO 2024

FOTO: Twitter/@EURO2024

HRVATI SE PROPISNO OBRUKALI, A OBORILI SU I NEGATIVAN REKORD: Ovakvo izdanje svojih izabrani neće skoro zaboraviti navijači!

Objavljeno: 15.06.24 u 21:42

Ova generacija ispisala negativan rekord.

U okviru prvog kola Evropskog prvenstva u Nemačkoj, u okviru grupe B, snage su odmerile selekcije Španije i Hrvatske.

ŠPANIJA: Simon – Karvahal, Le Norman, Naćo, Kukurelja – Rodri, Ruiz, Pedri – Jamal, Morata, N. Vilijams.

HRVATSKA: Livaković – Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Brozović, Modrić, Kovačić – Majer, Kramarić – Budimir

Iako je na papiru ovaj meč bio potpuno izjednačen, Hrvatska danas kao da se nije pojavila na utakmici.

Španija je pitanje pobednika rešila u prvom poluvremenu ovog susreta. Prednost ‘Crvenoj furiji’ doneo je Morata u 29. minutu nakon velikog propusta odbrane ‘Vatrenih’.

Potom je na 2:0 fenomenalnom majstorijom povisio Fabijan Ruiz, da bi za 3:0 gol postigao lukavi Karvahal, koji je matirao Livakovića u stilu najboljih napadača.

Ovo je ujedno meč na kome se prekinuo niz koji je traja od finala Evropskog prvenstva 2008. godine, kada su Španci poslednji put imali manji posed od nekoga, a on je trajao punih 136 mečeva.

Takođe, na ovoj utakmici, Hrvati su postigli jedan negativan rekord kada je njihova zemlja u pitanju. Večerašnjih 3:0 je najubedljiviji poraz na završnim turnirima, kako Evropskim prvenstvima, tako i Mundijalima za ovu selekciju.

Španija – Hrvatska 3:0

Пласман обезедио Sofascore
0
1

1 Komentara

  1. kako ce oni da pisu kada se mi obrukamo protiv engleza….mene bi bilo sramota da pisem ovakva sranja od tekstova da sam kojim slucajem novinar….

    ako vas pamcenje ne vara, reprezentacija srb se brukala zadnjih 20 god…ovi su stigli do drugog mesta na svetskom, treceg na evropskom u prethodnih par godina….mi se jedva kvalifikovali…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter