0
EURO 2024

FOTO: Printscreen

INVAZIJA ŠKOTA U NEMAČKU: Preplavili ulice Minhena, ima ih oko 200.000 hiljada i navijaju za Srbiju protiv Engleske! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.24 u 11:21

Škoti napravili svoju žurku u Minhenu

Utakmicom između domaćina Nemačke i Škotske danas počinje 17. Evropsko prvenstvo u fudbalu. Meč je zakazan za 21 čas, kada će EURO i zvanično početi.

Kontinentalno takmičenje privlači veliki broj navijača. Naša reprezentacija Srbije imaće dobru podršku sa tribina stadiona u Nemačkoj, to isto možemo reći i za naše komšije Hrvate, ali niko neće imati podršku kao što će Škoti imati.

Oni protiv domaćina otvaraju EURO 2024, a navijači škotske reprezentacije još jednom su pokazali ljubav prema fudbalu i patriotizam. Prema nekim procenama, u Nemačku je došlo oko 200.000 Škota.

Naravno, neće svi moći na stadion, ali Škotima je dobra i zabava po gradu, na Marijanplacu i posebno u nadaleko poznatim bavarskim pivnicama. Takođe, znamo za odnos Engleza i Škota, a koji god da je upitan za koga će navijati na meču Orlova i Engleske, odgovor je bio – Srbija.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter