0
Kladionica

FOTO: Balkan Bet

BALKAN BET IMA LEK ZA SINDROM MIJATOVE PREČKE!

Objavljeno: 14.06.24 u 12:54

Kvota 1 na promašen penal

Čuvena Mijatova prečka na Svetskom prvenstvu u Francuskoj ‘98, kao i onaj gol Edgara Davidsa u 92. minutu igre, do danas je ostala duboko urezana trauma u podsvesti čitave nacije, a da je tada postojala promocija Balkan Beta “Kvota 1 na promašen penal”, te da Davids nije pogodio iskosa sa leve strane, sigurno da bi je makar ljubitelji sportskog klađenja mnogo lakše i brže prevazišli i preboleli.
Ova “nepravda” će u slučaju neke nove prečke biti ispravljena na nastupajućem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj jer je Balkan Bet svoju prepoznatljivu promociju “Kvota 1 na promašen penal” uvezao sa bogatom ponudom Euro specijala.

Pored ove promo akcije koja nas čuva od novih trauma, u Balkan Bet Euro specijalu možemo se kladiti ko će biti finalisti Eura, koji tim osvaja titulu, ko će biti prvi golgeter prvenstva, odnosno koji tim prolazi grupnu ili fazu u kojoj će se snovi o tituli određene selekcije raspršiti poput sapunice, uz još mnogo različitih igara sa već tradicionalno najjačim kvotama.

Ipak, glavni razlog zbog čega će klađenje u Balkan Betu biti najprimamljivije tokom trajanja Eura sigurno je superluksuzni Mercedes AMG C43 koji se vrlo lako može naći u posedu onoga ko pogodi kvotu 10 na tiketu. Naime, ukoliko na tiket “stavite” najmanje 100 dinara i “pregazite” minimum kvotu 10, ulazite u krug potencijalnih dobitnika ovog fenomenalnog automobila, ali i utešnih nagrada poput Vespe Piaggio ili skupocenog mobilnog telefona iPhone 15 Pro Max.

Sve ove promocije, specijali i vredne nagrade dovoljan su razlog da od 14. juna do 14. jula testirate svoje sportsko znanje, uplatite tikete sa ovim minimalnim uslovima i dovoljno jako zaželite pun gas u svom novom četvorotočkaškom ljubimcu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter