1
Domaći fudbal

Mihajlo Cvetkovic celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and Cukaricki at stadium SC Mladost Pancevo on September 04, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

USKORO ZVANIČNO: Mihajlo Cvetković stiže u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 13.06.24 u 12:23

Čini se da su Zvezda i Čukarički našli zajednički jezik

Iako još uvek nema zvanične potvrde, situacija je uzavrela, jer Crvena zvezda privodi kraju pregovore za jedan od najvećih ulaznih transfera ovog leta. Na meti je jedan od najtalentovanijih napadača Evrope, Mihajlo Cvetković iz Čukaričkog.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Crvena zvezda je postigla dogovor sa Čukaričkim oko obeštećenja i dinamike isplate za mladog strelca, koji je zablistao na nedavnom Prvenstvu Evrope za kadete sa četiri postignuta gola. Očekuje se da crveno-beli uplate oko 2,5 miliona evra u kasu Čukaričkog, uz dodatne procente od buduće prodaje Cvetkovića.

Mihajlo Cvetkovic celebrates after scoring a goal during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Radnicki 1923 at stadium Cukaricki on December 03, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pored finansijskih aspekata, rukovodstvo Crvene zvezde intenzivno pregovara sa Cvetkovićem i njegovim starateljima, objašnjavajući da će mladi napadač biti ključni deo Zvezdinog budućeg projekta. U planu je da mu se obezbede svi uslovi za razvoj kako bi potvrdio svoj potencijal i dostigao najviši nivo igre.

Postoji mogućnost da Crvena zvezda ponudi Cvetkoviću sigurne minute tokom trajanja višegodišnjeg ugovora, uključujući obavezu da bude starter u određenom broju utakmica, te da na drugim mečevima igra najmanje 30 minuta. Ovaj pristup nije novost u srpskom fudbalu, a slične povlastice su imali i drugi talenti Zvezdine škole fudbala.

Stručni štab Vladana Milojevića takođe je izrazio pozitivan stav prema angažovanju Cvetkovića, što dodatno potvrđuje očekivanja da će se mladi napadač uskoro priključiti ekipi i staviti na raspolaganje treneru Milojeviću.

Fudbal Soccer
Fudbalska utakmica super lige srbije izmedju Vojvodine i Crvene Zvezde
Vladan Milojevic trener fudbalera crvene zvezde
Novi Sad 07.03.2018
Stadion Karadjordje
foto : Nenad Mihajlovic

Ukoliko se transfer realizuje, Crvena zvezda će imati u svom vlasništvu najbolje srpske igrače rođene 2007. godine, uključujući talentovane kadete poput Viktora Stojanovića, Vuka Roganovića, Veljka Milosavljevića, i mnoge druge koji su se već dokazali na međunarodnoj sceni.

Dolazak Mihajla Cvetkovića predstavljao bi savršeni početak letnjeg prelaznog roka za Crvenu zvezdu, dodajući još jednu zvezdu u njihov već impresivan roster mladih talenata.

56
3
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter