0
Fudbal

FOTO: FK Primorje

PRILIKA DA POKAŽE KOLIKO VREDI: Andrej Bogićević se preselio u Sloveniju!

Objavljeno: 13.06.24 u 21:17

Novi izazov u njegovoj karijeri.

Sjajni mladi napadač Andrej Bogićević spreman je za novu stranicu u svojoj već sada, iako kratkoj, ali dosta interesantnoj karijeri.

Nakon epizode u Dubaiju, Bogićević se seli u Sloveniju gde će braniti boje FK Primorja, a nakon potpisivanja ugovora, govorio je za naš Portal.

Nakon dve godine igranja u Dubaiju, odlučio sam da se vratim u Evropu, a slovenački superligaš FK Primorje za mene je najbolja ponuda u ovom momentu, i odlična sredina za dalje planove. – rekao je Bogićević, te dodao da je izuzetno zadovoljan klubom koji je izabrao:

FOTO: HotSport

– Sportski direktor kluba Bopko Župančić ima ozbiljne pobedničke ambicije sa klubom u superligi Slovenije, napravio je zdravu atmosferu i postavio jasna pravila za ceo tim, i za mene je takav profesionalni odnos prema fudbalu najzdravija opcija za sezonu ispred nas. Klub ima izvanredne uslove, odličan stadion i publiku, tako da sam ubedjen da ćemo saigrači i ja sa našim trenerom Milanom Andjelkovicem ovu sezonu biti iznenadjenje u superligi Slovenije. – dodao je Andrej.

FOTO: HotSport

Na samom kraju nismo mogli da se ne dotaknemo i sjajnih uslova za pripreme, koje je FK Primorje omogućilo:

Pripreme u prelepom ambijentu i prirodi Ajdovščine trudićemo se da maksimalno iskoristimo i da se što bolje pripremimo za predstojeću sezonu – zaključio je Bogićević za HotSport.

Tokom svoje dosadašnje karijere, Bogićević je nastupao za Zlatibor, Spartak, Grafičar, Internacional i Masfut.

3
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter