4
Evroliga

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LETNJA BOMBA: Partizan vraća sjajnog plejmejkera!?

Objavljeno: 13.06.24 u 20:01

Teško da će ga navijači prihvatiti.

Prošlog leta je na jedan krajnje nepošten način Jam Madar napustio ‘crno-beli’ dres i prešao u ekipu Fenerbahčea.

Navijači su mu to izuzetno zamerili, što se moglo videti i čuti prvi put kada se Madar ‘vratio’ u halu, kao gostujući igrač.

Izraelski plejmejker je imao sazonu za zaborav u Turskoj i zato je od ovog leta slobodan u izboru nove sredine.

On se dovodio u vezu sa Makabijem iz Tel-Aviva, ali i minhenskim Bajernom. Ipak, portal iz Izraela‘Sport5’ navodi kako bi Madar mogao da dođe u Partizan.

Iako su odnosi zategnuti, oni navode da postoje određeni kontakti između Madarovih zastupnika i kluba iz Beograda.

25
16

4 Komentara

  1. Svi Bg mediji se utrkuju sa dezinformacijama vezanim za prelazni rok a i funkcionisanje KK Partizan, samo sa jedinom namerom, a to je sirenje defetizma… Tome doprinosi i to sto klub nema uobicajenu praksu u svetu, da dva puta mesecno ima koktel za medije i da tada Obradovic kaze, ili bar nagovesti sta se u klubu desava… Ono sto sam uspeo da saznam u klubu je to da ce roster Partizana imati znacajne promene u smislu formiranja jake prve petorke za EL. U drugoj petorci bi bili sadasnji igraci koji nisu u prvoj sa novim igracima iz Srbije i regiona, i u trecoj petorci bice svi dokazani talenti i domaci igraci koji budu pristigli za ABA i KSL. Roster ce brojati vise od 15 igraca, a izuzetno mladi nece biti u njemu vec na pozajmici. Takodje, bitna je informacija da se razgovara sa vecim brojem igraca, ali da se ne zna ko ce sve biti doveden..Koliko u ovome svemu ima istine pitanje je. Jedno je sigurno, KK Partizan radi na stvaranju mocnog sastava, a koliko ce u tome uspeti pokazace vreme..Ono sto mi je receno je da KKP ne pregovara sa Hezonjom…

    1
    0
    Odgovori
    • Sko doveo lakica i aranitovica,i ostanu trifunovic,andjusic,kopri ica i avramobic, kabolko,smit,bas su respektabilni,ce ih respektuje borac i krka….ajde bre cirkus…

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter