0
Evropske lige
FK Bajern Minhen

FOTO: Twitter/@FCBayern

BAJERN DOVEO POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Mogao je u redove šampiona, ali je ipak izabrao nemačkog giganta!

Objavljeno: 13.06.24 u 18:50

Čudo se desi kada Bavarci ne uzmu titulu u Nemačkoj, zato je sad potreban remont.

Bajern Minhen neumorno radi na pojačanjima nakon neuspešne sezone u Bundesligi, a najnovije iznenađenje je dolazak Hirokija Itoa iz Štutgarta.

Iako je imao ponudu od šampiona Bajer Leverkuzena, Ito je odlučio da pređe u Bajern, čime je postao peti centralni bek na raspolaganju treneru Vensanu Kompaniju.

Ovaj 25-godišnji Japanac impresionirao je svojim veštinama i sposobnošću da se izbori sa izazovima, što je privuklo pažnju sportskog direktora Maks Eberla.

Oduševljeni smo što smo potpisali Hirokija. Želimo gladne igrače koji će doneti svežu energiju, a Hiroki ima sve što želimo. On je igrač koji prihvata izazove, savladava ih i nastavlja da se probija u igri. On već ima dosta iskustva za 25-godišnjaka i može da izdrži pritisak, bilo da se radi o plej-ofu za ispadanje ili kada igra za Ligu šampiona. On će nas odmah ojačati – izjavio je Eberl.


Dolazak Itoa u Bajern Minhen označava početak strategije pojačavanja tima nakon razočaravajuće sezone, dok navijači s nestrpljenjem očekuju nove izazove koje će novi igrač doneti na teren.


 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter