0
EURO 2024

FOTO: Nikola Žakula/SoulTime Media

VIŠE NIJE TAJNA – EVO ŠTA SE KRIJE IZA EVROPSKOG!

Objavljeno: 10.06.24 u 09:30

Balkanci Mercedesom osvajaju Evropu

Samo par dana pred početak Evropskog prvenstva u fudbalu otkrili smo šta se to danima krilo u misterioznoj kutiji ispred TC Ušće u Beogradu. Znatiželjni pogledi konačno su zadovoljeni, tajna je otkrivena, a iz kutije se pojavio luksuzni automobil Mercedes AMG C43.

Sada, kada mnogi prolaznici zamišljeno posmatraju i zamišljaju da je ovaj sjajni Mercedes u njihovom vlasništvu, poznato je i kakav izazov očekuje budućeg osvajača ovog premijum automobila.

FOTO: Nikola Žakula/SoulTime Media

Ukoliko u Balkan Betu od 14. juna do 14. jula odigrate tiket sa kvotom 10 ili većom, sa minimalnom uplatom od 100 dinara, dobijate jedinstvenu priliku da vam se želja ispuni.

Oni koji u svom gradu nemaju Balkan Bet lokal, tikete mogu uplatiti i online na sajtu www.balkanbet.rs, kao i putem nove Balkan Bet aplikacije. Takođe, registracijom naloga u Balkan Betu osvajate i bonus dobrodošlice uz koji na vrlo jednostavan način možete ostvariti pun pogodak i osvojiti atraktivan automobil.

Nakon nagradnog izvlačenja, 5 takmičara će učestvovati u kvizu sportskog znanja, a najbolji među njima osvojiće fenomenalne nagrade.

FOTO: Nikola Žakula/SoulTime Media

Pored prvoplasiranog koji će uživati u svom novom mercedesu, drugo mesto donosi legendarnu Vespu Piaggio, a treće sjajni iPhone 15 Pro Max.

Zaista vredne nagrade za verne navijače koji će u narednih mesec dana imati priliku da uživaju u najboljem reprezentativnom fudbalu na Starom kontinentu, ali i u igranju u vrhunskoj ponudi sportskog klađenja u Balkan Betu.

Balkanci Mercedesom osvajaju Evropu. Do pobede!

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter