0
EURO 2024

FOTO: Printscreen/Youtube/3PM

NEGUJMO I BOBAN RAJOVIĆ IZBACILI HIT PRED EURO: „Loženje“ može da počne, bićemo prvaci Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.24 u 13:20

Ma, idemo do zlata!

Pred nama je EURO 2024 i do početka turnira ostalo je četiri dana. Javnost u Srbiji nije ispratila Orlove uz preteranu euforiju u Nemačku, kao što je na primer bio slučaj pred odlazak u Katar.

Ipak, Srbi ne bi bili Srbi da se ne „lože“ na svaki turnir na kome učestvuje njihov nacionalni tim, pa se neretko i od samog tima očekuje mnogo više od realnog. Međutim, motivacije nikada ne manjka, jer pred svako veliko takmičenje fudbalera ili košarkaša, dobijemo novi muzički hit.

Pred SP u Kataru fudbaleri su dobili posebnu motivaciju u vidu pesme u izvedbi Ane Kokić i popularne stranice „Neguj mo srbski jezik“, a pesmu su dobili i momci koji će braniti boje Srbije u Nemačkoj.

Ponovo je u glavnoj ulozi „Negujmo“, s tim što su sad napravili saradnju sa Bobanom Rajovićem. EURO je za četiri dana, a mi igramo prvi meč sa Englezima u nedelju od 21 čas – loženje može da počne!

23
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter