4
Fudbal

FOTO: Neguj mo srbski jezik

KO ĆE DATI GOL – MITROGOL, MITROGOL: „Neguj mo srbski“ ponovo dominira – fantastična pesma pred put Orlova u Katar! (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.22 u 23:38

Svi jedva čekamo prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Srbija zablistala je od dolaska selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je naš tim uspeo da odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru. Legendarni srpski fudbaler, a sada selektor, sastav za ovo takmičenje će objaviti u ponedeljak, dok je pred taj čin, poznata srpska pevačica Ana Kokić snimila posebnu pesmu Orlovima, zajedno sa stranicom „Neguj mo srbski jezik“.

– Dobili ste pesmu kakvu zaslužujete, napisali su oni.

Prva strofa uvodi nas u celu priču, gde je slikovito opisano, kako će Srbija nadigrati Brazil.

Svi mi kažu da će biti teško, a ja verujem u Piksija. Čekamo taj derbi sa Brazilom, da Sergej Karioke promeša, hajde Dule Nejmara okreni, a Vlahović će Dani Alveša. 

A pesma je, blago rečeno, pravi spektakl. Naravno, po samom nazivu, može se zaključiti ko je glavni lik – najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović, a evo kako zvuči refren.

– Ko će dati gol, Mitrogol Mitrogol, a drugi gol, opet on, opet on. A malo, malo nam je bod, ma hoću 3 čuj nas Piksi legendo – čuje se u refrenu.

Podsećamo vas da na našem portalu možete glasati u anketi i tako odabrati po 2 selekcije koje će se plasirati u narednu fazu takmičenja u Kataru.

Koje dve ekipe iz grupe G će proći u nokaut fazu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
27
3

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter