0
Košarka

FOTO: Printscreeen/X

ON ĆE SE LAKO NAVIĆI NA VEČITI DERBI: Košarkaš koji će preći u Zvezdu provocira Slukasa!(VIDEO)

Objavljeno: 08.06.24 u 09:19

Navikao je da igra u vreloj atmosferi, to mu može biti ozbiljan plus!

Američki košarkaš Ajzea Kenan izazvao je veliku kontroverzu na nedavnom meču između Olimpijakosa i Panatinaikosa, napadajući Kostasa Slukasa.

U drugom meču finalne serije grčkog prvenstva, koji je završen pobedom Olimpijakosa rezultatom 92:86, Kenan je bio u centru pažnje zbog sukoba sa protivnicima, a posebno sa Slukasom, bivšim saigračem.

Sve je kulminiralo kada je Kenan uticao na isključenje trenera Panatinaikosa, Ergina Atamana, nakon čega je usmerio svoju pažnju ka Slukasu, pokazujući simbol novčanica prstima. Ovim gestom Kenan je jasno aludirao na Slukasov nedavni transfer iz Olimpijakosa u Panatinaikos, što je izazvalo burne reakcije navijača oba tima.

Transfer iskusnog Grka iz Olimpijakosa u rivalni Panatinaikos bio je jedan od najvećih u evropskoj košarci, što je dodatno podgrejalo tenzije između navijača. Kenan, koji je prošle sezone bio saigrač Slukasu, očigledno nije lako podneo ovaj potez i odlučio je da to pokaže na terenu.

Iako je najefikasniji pojedinac meča bio Matijas Lesor sa 21 postignutim poenom, pobeda je pripala Olimpijakosu. Sa značajnim doprinosom u pobedi istakli su se i igrači poput Najdžela Vilijams-Gosa, Nikole Milutinova, Ajzee Kenana i Aleka Pitersa.

Olimpijakos trenutno vodi u seriji sa rezultatom 2:0, imajući tako prednost od tri meč lopte za osvajanje šampionske titule. Naredni meč će biti odigran pred navijačima Panatinaikosa, a ukoliko bude potrebno, četvrti meč će se odigrati pred navijačima Olimpijakosa. Treći meč finala zakazan je za 10. jun od 20:15.

16
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter