0
Domaći fudbal

head coach Albert Nadj during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Napredak and Partizan at stadium Mladost on May 08, 2024 in Krusevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LUDNICA U HUMSKOJ SE NASTAVLJA: Albert Nađ ostaje u Partizanu!

Objavljeno: 07.06.24 u 14:14

Albert Nađ ostaje u Partizanu, ali ne na mestu glavnog trenera

Dosadašnji vršilac dužnosti trenera, Albert Nađ, smenjen je sa te pozicije i zamenjen Aleksandrom Stanojevićem. Međutim, Nađ će ostati u klubu na novoj poziciji, s obzirom na to da ima važeći ugovor.

Nađ će tokom dana obaviti razgovor sa čelnicima kluba kako bi se preciziralo kakva će biti njegova buduća uloga. Iako je pre samo nekoliko dana potpisao saradnju na godinu i po dana, jedno je sigurno – njegova nova pozicija neće imati veze sa prvim timom, gde će Stanojević formirati svoj tim saradnika.

Zanimljivo je da je Nađ prethodnih dana čak planirao letnje pripreme tima i nenajavljeno se pojavio na sastanku kod sportskog direktora Ivice Kralja, jer nije imao povratnu informaciju o dešavanjima u klubu. O svojoj smeni saznao je iz medija, nakon čega je dobio zvaničan poziv iz sportskog sektora da više nije trener.

4
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter