1
Domaći fudbal

Stadion Dragan Dzajic, ilustracija, illustration during the Mozzart Prva Liga season 2023/2024 match between Jedinstvo UB and Smederevo at stadium Dragan Dzajic on May 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IZ ZVEZDE U JEDINSTVO: Ubljani žele u svojim redovima iskusnog štopera!

Objavljeno: 05.06.24 u 20:16

Bilo bi to veliko pojačanje za Ubljane

Fudbaleri Jedinstva iz Uba napravili su istorijski uspeh i plasirali se po prvi put u istoriji kluba u najelitniji rang srpskog fudbala – Superligu Srbije.

Prvi čovek Jedinstva je aktuelni fudbaler Olimpik Liona i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji je najavio velike stvari za klub.

Ubljani su rešili da već u prvoj sezoni naprave još jedan iskorak, a kako saznaje Meridian sport prvo pojačanje Jedinstva uskoro bi mogao da postane doskorašnji as Crvene zvezde – Nemanja Milunović.

Nemanja Milunovic Vojvodina – Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 20.10.2022. Novi Sad Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prekaljeni štoper se na proslavi titule oprostio od voljenog kluba, u kojem mu je istekao drugi mandat. Milunoviću je ponuđena uloga u stručnom štabu na stadionu “Rajko Mitić“, ali on je odlučio da još uvek nije vreme za penziju.

Prema informacijama našeg portala, pregovori još uvek nisu završeni, ali veliko interesovanje postoji i očekuje se da bi u narednim danima moglo da dođe do konačnog dogovora.

2
1

1 Komentara

  1. Godinama je Ub nama davao vrhunske igrače pa je vreme da i mi njima vratimo malo..
    Milune legendo,srećan put ako kreneš za Ub!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter