1
Fudbal

FOTO: X/ @FSSrbije

EVO KAKO JE SRBIJA PALA U BEČU: Ovih par minuta je bilo presudno! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.24 u 08:07

Nije to izgledalo najbolje.

Fudbaleri Srbije poraženi su u prijateljskoj utakmici protiv Austrije, na stadionu „Ernst Hapel“ pred oko 35 hiljada navijača, strelci za Austriju bili su Vimer u 10. minutu kao i Baumgartner u 13. minutu.

Uspela je Srbija da smanji preko Strahinje Pavlovića u 35. minutu, ali nije bilo snage za preokret.

Reprezentacije Austrije i Srbije izašli su u ovim sastavima na teren:

AUSTRIJA (3-2-4-1): Penc – Veber, Danso, Poš – Zajvald, Grilič – Vimer, Baumgartner, Pras, Šmid – Arnautović.

SRBIJA (3-4-2-1): V. Milinković-Savić – Spajić, Veljković, Pavlović – Živković, Gudelj, Maksimović, Gaćinović – Tadić, S. Milinković-Savić – Vlahović.

Borili su se naši momci, ali nisu imali snege za preokret, Srbija će imati još jednu prijateljsku utakmicu pred EURO, sa reprezentacijom Švedske.

Ipak, nedostajalo je i malo kvalitetne pripreme od strane selektora, a kako je sve izgledalo, pogledajte sami.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam ja šta je problem ,no sinoć gledam Luksemburg i Crnu goru imaju ljudi neku čvrstinu,brzinu a sigurno su igrački ispod nivoa Srbije Srbija igra kao da se raspada,gubi lopte,pojedinci zuje bez veze(Pavlović a to ne radi u klubu i preko mjesta gdje se on nalazi od Sv.prvenstvo stalni nam padaju golovi i to niko ne vidi),osim toga vezni red nam je mekan izbjegava kontakte i sporo distribuirao loptu.Ne znam treba te ljude pitati dal žele ili ne da igraju za reprezentaciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter