0
Domaći fudbal
Napredak Kruševac

FOTO: FK Napredak Kruševac/X

PROMENE SU NEOPHODNE: Napredak doveo novog trenera!

Objavljeno: 04.06.24 u 20:29

Ekipa iz Kruševca je imala jako loš završetak sezone

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca ulazi u novu sezonu sa novim trenerom na čelu tima. Uprava kluba odlučila je da promeni trenera, pa će umesto Ivana Stefanovića, koji je tokom plej-ofa pružio priliku mladim igračima da steknu iskustvo, ekipu voditi bivši selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Stevanović.

Goran Stevanovic European Under 21 Championship 2023, U21, reprezentacija, FSS, Srbija – Jermenija, Serbia – Armenia Backa Topolla, Srbija 29.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Stevanović, nekadašnji fudbaler i trener Partizana, vraća se u Napredak nakon tri i po godine. Nakon potpisivanja ugovora, izrazio je zadovoljstvo povratkom u klub:

Drago mi je da sam ponovo u Napretku, jer za kratko vreme ovde sam stekao puno prijatelja. Nastavljamo gde smo stali, a čeka nas puno posla, jer predstoji formiranje novog tima. Krećemo praktično od nule, ali treneri to najviše i vole.

Očekivanja od Napretka u sledećoj sezoni su visoka, jer Stevanović naglašava svoju sklonost ka ambicioznim sredinama:

Nikada me i nisu interesovale sredine koje nisu ambiciozne. Posle razgovora sa predsednikom Nenezićem jasno mi je bilo da slično razmišljamo i eto me ponovo u Kruševcu.

Ugovor sa novim trenerom potpisan je na dve godine, a klub najavljuje interesantan prelazni rok. Iz Napretka poručuju da će narednih dana biti mnogo zanimljivih vesti iz Kruševca, jer se očekuju nova pojačanja i formiranje tima za predstojeću sezonu.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter